Дайындық
-
Картопты жуып, 1-пісіру қадамына сәйкес перфорацияланған ыдыста пісіріңіз.
-
Ыстық картопты аршып, пресспен сүртіңіз.
-
Картоп қоспасына жұмыртқа, тұз және мускат жаңғағын қосыңыз.
-
Ұн мен крахмалды араластырыңыз.
-
Қамырдан орама жасап, оны 12 бөлікке бөліп, тұшпара қалыптастырыңыз.
-
Контейнерді майлап, оған тұшпара салып, пісірудің 2-қадамына сәйкес пісіріңіз.
Параметрлер
Пісіру кезеңі 1
температура: 100 °C
ұзақтығы: 28–34 минут
Пісіру кезеңі 2
температура: 100 °C
ұзақтығы: 15-18 минут