Дайындық
-
Цуккиниді жұқа, ұзын тілімдерге кесіңіз де, 1-пісіру қадамына сәйкес перфорацияланған контейнерде пісіріңіз.
-
Ірімшік ені 2 см жолақтарға кесіңіз, тұз бен бұрыш қосыңыз.
-
Контейнерден цуккиниді алып тастаңыз. Цуккини ірімшігі бөліктерін орап, тұз бен бұрыш себіңіз.
-
Зәйтүн майын тамызып, 2-қадамға сәйкес перфорацияланған ыдыста пісіріңіз.
Параметрлер
Пісіру кезеңі 1
температура: 100 °C
ұзақтығы: 1 минут
Пісіру кезеңі 2
температура: 100 °C
ұзақтығы: 3 минут