- 1. Су мен сүтті 50/50 қатынасында қайнатыңыз, қант, тұз және сары май қосыңыз. Барлық ұнды қайнаған қоспаға құйып, қасықпен немесе ағаш шпательмен илейміз. Араластырып 2-3 минут қайнатыңыз.
- 2. 70 градусқа дейін суытып, бірте-бірте бірдей шпательмен қамырды илеңіз, жұмыртқаны бір-бірден қосыңыз. Ұрмаңыз, бірақ илеңіз!
- 3. Қамырды кондитерлік қапшыққа салып, пісіру қағазына бірдей және біркелкі пирамидаларға сықпалаңыз.
- 4. Пеште «Чукс қамыры» автоматты бағдарламасында пісіріңіз.
- 5. Сары майды шайқағышпен 10 минут шайқаңыз, ванильді қантты қосыңыз, содан кейін бірте-бірте қоюландырылған сүтті қосып, тағы 10-15 минут шайқаңыз.
- 6. Дайын профитеролдарды суытып, тесік жасап, кондитерлік шприцтің ең жұқа саптамасымен ортасына кремді салыңыз.