- 1. Пияз, сарымсақ, бұрыш, зәйтүн, ірімшік және тимьянды қаймақпен араластырыңыз. Бұрыш пен лимон шырынын дәмдеңіз.
- 2. Аршылмаған цуккиниді екіге бөліп, өзегін қасықпен алыңыз.
- 3. Цуккини қайықтарын аздап тұздап, дайындалған салманы толтырып, контейнерге салып, 100 ° C температурада 10-12 минут пісіріңіз.
- 4. Қызмет көрсетер алдында ақжелкен мен тимьянмен безендіріңіз
Параметр: температура: 100 °C. Ұзақтығы: 10–12 минут
Кеңес: Цуккиниді капсикуммен ауыстыруға болады.
Керек-жарақтар мен керек-жарақтар: перфорацияланған контейнер