1. Сымды торды пісіру парағына қойып, пісіру камерасына салыңыз. Автоматты немесе арнайы бағдарламаны іске қосыңыз.
2. Өсімдік майын, тұзды және бұрышты араластырыңыз және филені қоспамен щеткамен жағыңыз.
3. Қуыруға арналған табада өсімдік майын қыздырып, ондағы филені 1 минут бойы барлық жағынан қуырыңыз.
4. Филені алып тастаңыз және оған тағам зондысын салыңыз.
5. Филені грильге салып, пісіріңіз.
Параметрлер
Автоматты бағдарлама
Ет | Бұзау | Бұзау еті | Төмен температура пісіру
Бағдарлама ұзақтығы: шамамен. 92 минут
Қол режимі
Арнайы бағдарламалар | Төмен температура пісіру
Температура: 80–100 °C
Өнімнің ішкі температурасы: 45 °C («қанмен»), 57 °C
(орташа сирек), 66 °C (жақсы жасалған)
Ұзақтығы: шамамен. 40–60 минут («сирек»), 70–80 минут (орташа), 90–120 минут (жақсы)
Деңгей: 2 [1] (1)